Създайте си незабравими спомени от Вашата лятна почивка в хотел Аполис, Созопол.

Резервирайте сега на тел. 0885 057 530

или info@hotel-apolis.com.

Заповядайте при нас!

 ЛЯТО 2024

                                                           -15%

Хотел Аполис

вашето място за почивка

Виж нашите стаи

Хотел Аполис

вашето място за почивка

Виж нашите стаи

За хотела

Хотел Аполис*** – твоето безгрижно лято в атмосферата и спокойствието на малкия уютен семеен хотел!
Тези моменти в живота винаги са били незаменими – дългоочакваната лятна отпуска, релакса на плажа, морските нощи с прохладен бриз, свободата да предприемеш всичко което искаш.
Хотел Аполис*** Ви очаква!
Хотел Аполис*** ви дава спокойствието на уютен семеен хотел с интересна архитектура, построен през 2006 г. Хотелът се намира на много тихо и спокойно място в новата част на гр.Созопол. Разположен е на 70 м от плаж Хармани с 5 км плажна ивица, 2200 часа слънчево греене , 27 градуса морска вода.
Отлично място за Вашата семейна почивка. Хотелът разполага  с басейн с обособена детска част.

Хотел Аполис*** разполага с:
• Басейн – детски и за възрастни, с шезлонги и чадъри
• Безплатен wi-fi
• Детска площадка
• Паркинг- 12 лв. на денонощие

• Домашен любимец – 12 лв. на ден

За хотела

Семеен хотел “Аполис” е малък, уютен семеен хотел, с интересна архитектура, построен през 2006 година. Хотелът е разположен в новата част на гр.Созопол, пет етажен гарантиращ прекрасна гледка на своите гости.

Наслаждавате се на своята почивка в:
– 29 стаи
-3 апартамента тип „мезонет”, които се състоят от една/две/ спални, хол с изглед море
– 2 студия
Апартаментите тип „мезонет” се състоят от две стаи, разположени на два етажа. На първия етаж е разположен хола с климатик, санитарен възел и тераса. На втория етаж се намира спалнята също с климатик и санитарен възел.
Всички стаи и апартаменти имат тераси, климатик, телевизор, минибар, комфортна мебел, големи бани и всичко необходимо за Вашия пълен комфорт.

Хотел Флагман

Хотел Флагман

Уникална архитектура на акостирал кораб, хотелски комплекс Флагман*** се намира в новата част на гр. Созопол – на 60 м. от плаж Харманитe, с 5 км. плажна ивица с фин пясък.

Хотел Престиж

Хотел Престиж

Апартхотел ПРЕСТИЖ СИТИ II *** – Приморско е луксозен ваканционен комплекс със спа-уелнес център, създаващ незабравимо усещане за релаксираща ваканция.

„Аполис” ООД изпълнява проект  BG16RFOP002-2.073-1434  по процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-2.073  „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19” от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020г., както следва:

Проект:  Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Цели на проекта: Осигуряване на оперативен капитал за ббългарските микро и малки предприятия за справяне с последствията от пандемията COVID-19.  Подкрепата по проекта е насочена към микро и малки предприятия, които са икономически засегнати от наложените ограничения във връзка с пандемията COVID-19. Тези категории предприятия са основна и водеща сила за развитието на конкурентно и ефективно производство, и гарантиране на стабилен икономически растеж, както и устойчива заетост. Фокусът на настоящата процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ, в съответствие със специфичната цел на Инвестиционен приоритет 2.2. от Приоритетна ос 2 на ОПИК,  е насочен към най-уязвимите икономически единици, които разполагат с потенциала да се възстановяват и да преодолеят икономическите последствия от пандемията COVID-19, а именно микро и малки предприятия.

Очакваните резултати от подкрепата по процедурата се изразяват в постигане на положителен ефект по отношение на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

Бенефициент: Аполис ООД

Договор:  BG16RFOP002-2.073-1434-C01

Обща стойност на проекта: 10 000 лева

Стойност на европейското финансиране: 8 500 лева

Стойност на националното финансиране: 1 500 лева

Начало: 26.06.2020 г.

Край: 26.09.2020 г.

 

Свали целият документ

mishoНачало